Dekortár | Nyomtatás & Reklám
Nyomtatás & Reklám

Aktuális termékek

 • Ablakmatrica nyomtatás / fóliázás

  Belülről ragasztható, hátulról nyomtatott ablakfóliák fényáteresztő és perforált változatban kirakatüveg fóliázásához

  *Részletek: Öntapadó Vinyl nyomtatás

 • Poszter készítés, Plakát nyomtatás

  Citylight plakát, poszterek magáncélra, óriásplakátok, plakátok épületfalra, akár 1900 Ft/m²-től rendelhető!*

  *Részletek: Poszter, Plakát nyomtatás

 • Nemzeti Dohánybolt cégér

  Nemzeti dohánybolt cégér, reklámtábla akár 2 év teljeskörű garanciával, többféle kivitel, reklámtáblák már 6.800 Ft+Áfa-tól!

  *Részletek: Nemzeti dohánybolt cégér

 • Molinó nyomtatás

  Öntött és laminált reklámponyva, molinó nyomtatás nagy szélességben, 3900 Ft/m²-től kül- és beltéri felhasználásra egyaránt!

  *Részletek: Molinó nyomtatásmolinó nyomtatas

Akciós termékek

 • Matrica készítés

  Rendeljen most matricát, címkét akciónk keretében az öntapadó vinyl 4300 Ft/m² áron vásárolható, amennyiben a rendelt címke mennyisége meghaladja az 5m²-t akciósan 10%-kal olcsóbban juthat hozzá!*

  Matrica készítés, Címke nyomtatás

  *Az akciós ár csak 5cm-nél nagyobb matricák, címkék esetében érvényes!

 • MESH háló nyomtatás

  50m² feletti építési háló nyomtatás már 2300 Ft+Áfa-tól

 • Névjegykártya készítés

  100db egyoldalas névjegykártya 1900 Ft+Áfa

 • Fényreklám gyártás

  65x42cm-es kétoldalas világító doboz nyomtatott grafikával 42.000 Ft+Áfa

 • Címke nyomtatás

  Egyedi formájú címke nyomtatás és vágás, új digitális gépen, 2000 db-os megrendelés esetén akár 10.000 Ft-al kedvezőbb áron!

Matrica készítés / Címke nyomtatás

 • Standard formájú matrica készítés

  Standard formájú matrica nyomtatás

  Leginkább a téglalap alakú öntapadó címke, matrica nyomtatás népszerű, de gyakran illik cégek arculatába a kör vagy az ellipszis formájú öntapadós matrica is. Ajánlatkérésnél kérjük jelezze, hogy az öntapadó címke, matrica kül- vagy beltérre kerül, ettől függ, hogy papír vagy vinyl matrica alapanyagot javasolunk, a papír matricát kedvezőbb áron tudjuk kiajánlani. Matt, fényes, fehér vagy szürkehátú (fedő matrica) víztiszta vagy fehér alapanyagú matricák közül választhatunk.

 • Egyedi formájú matrica nyomtatás

  Egyedi formájú matrica nyomtatás

  Kisebb mennyiségű (1000-2000db) egyedi formájú címke, matrica nyomtatását digitális technológiával végezzük, itt nem befolyásolja az árat, hogy a grafika hány színt tartalmaz. Nagyobb mennyiségű címke, matrica nyomtatás esetén már ofszet technológiát alkalmazunk, a nyomtatott színek száma alapján az ár egyedi kalkulációt igényel. Amennyiben a címke, matrica extra igénybevételnek van kitéve laminálhatjuk is, mely védi az UV sugárzástól, külső behatásoktól.

 • Biztonsági címke nyomtatás

  Biztonsági címke, matrica nyomtatás

  A biztonsági címkét, matricát általában olyan termékekhez, ipari rendszerekhez ajánljuk ahol fontos, hogy a felhelyezett matricát ne lehessen maradvány nélkül eltüntetni. Amennyiben az SVL típusú biztonsági címkét, matricát illetéktelen személy megpróbálja eltávolítani, "void opened" felirat marad az eredeti felületen. A biztonsági címkét, matricát általában 50m hosszú tekercsben gyártjuk, a tekercs szélességét a nyomtatott matrica mérete határozza meg.

 • Műgyantás matrica készítés

  Műgyantás matrica készítés

  A műgyantás vagy dombormatrica, egy öntapadós vinyl címke, melynek nyomtatott oldalán műgyanta bevonat van, ez ad a matricának 3D hatást. A műgyantás matrica bel- és kültéren egyaránt jól alkalmazható, víznek, UV sugárzásnak ellenáll, az átlátszó műgyanta réteg nem sárgul vagy repedezik. A műgyantás dombormatrica alkalmazható műszaki cikkek, gépek, sapka, póló, egyéb termékek emblémázására, ajánlatkérésnél kérjük megadni, hogy a matrica milyen felületre lesz ragasztva.

 • Termékcímke gyártás

  Termékcímke gyártás

  A termékazonosításra használt címke legelterjedtebb formája a matt papírcímke, ennek mérete bármilyen lehet, ugyanis a nyomtatás után ritzeljük, vágjuk a megadott méretre. A rendelt mennyiség határozza meg, hogy az öntapadó termékcímkét digitális nyomtatással vagy ofszet technológiával készítjük. Amennyiben jobb minőségű termékcímke az igény, érdemes vinyl alapanyagot mellett dönteni, ennél átlátszó termékcímke is rendelhető.

 • Tekercses címke gyártás

  Tekercses címke gyártás (digitális)

  Speciális gépeinknek köszönhetően kis mennyiségben is tudunk bármilyen formájú és méretű tekercses címkét nyomtatni. Nyomtatóink 137 cm, 160 cm, 200 cm és 320 cm szélességben képesek nyomtatni, tekercs hosszúságban (50 m). Gépeink a nyomtatás után egy speciális vágókéssel a megadott körvonalon körbe is vágják a címkéket. Az így kapott végeredmény egy egyedi formájú vízálló vinyl címke.

 • Könnyen visszaszedhető címke

  Könnyen visszaszedhető címke

  A címke visszaszedhető ragasztóval van ellátva, amennyiben nem sikerült a címke felragasztása (ferde lett, más helyre szeretnénk ragasztani) eltávolítható, hogy foltot hagyna, vagy károsodna a nyomtatott címke. Mivel a matrica ragasztója nem annyira erős, biztonsággal alkalmazhatjuk szinte bármilyen sima, zsírmentes felületen. Ennél a matrica típusnál javasoljuk, hogy távolítsuk el a régi matricát, utána ragasszuk fel az újat.

Matrica készítés / Címke nyomtatás árlista

Nyomtatás anyaga (Ft/db) 100 db 1000 db 10000 db

Papír öntapadó címke / matrica A/4-es íveken nyomtatva

48,5mm x 25,4mm 1+0 fekete színnel nyomtatva 8 2,5 1,2
48,5mm x 25,4mm 4+0 színnel nyomtatva 12 3,6 1,9
60mm x 50mm 1+0 fekete színnel nyomtatva 11 4,8 1,7
60mm x 50mm 4+0 színnel nyomtatva 17 6,7 2,7
70mm x 50,8mm 1+0 fekete színnel nyomtatva 13 4,2 2,8
70mm x 50,8mm 4+0 színnel nyomtatva 19 7,8 4

Öntapadó vinyl címke / matrica nyomtatás

70mm x 30mm 4+0 színnel nyomtatva 23 9 2,1

Vinyl címke / matrica forma ritzelve

50mm x 50mm 4+0 színnel nyomtatva 17,5 13,8 2,8
80mm x 80mm 4+0 színnel nyomtatva 41 32 5,9

Az árlistában szereplő ár Ft-ban értendő, az ÁFA összegét nem tartalmazza!
Érvényes 2015. január 1-től újabb árlista kiadásáig.

árlista letöltése(.pdf)

Megrendelés és információ

 • Fülöp József+36 20 400 4443

Matrica készítés, címke nyomtatással kapcsolatban, írjon a info@dekortar.hu email címünkre, vagy hívja a fenti telefonszámot.

Szállítás:

kiszállítási költség az ország
bármely területére:

0-5 kg 2900 Ft + Áfa

5 kg felett vagy extrém méret esetén
kérje egyedi ajánlatunkat

Hírek

 • Árváltozás

  Elsősorban szórólap- és névjegykártya készítéssel kapcsolatos áraink változtak, a digitális nyomtatás árai nem módosultak. Új árlistánk letölthető innen: Nyomtatás árlista.

 • Karrier / Állásajánlatok

  Karrier / Állásajánlatok

  Munkatársakat keresünk! Négy munkakörbe kínálunk állást: reklámgrafikus, dekoratőr, konfekcionáló, értékesítő. További részletek és jelentkezés itt: Karrier, Állásajánlatok.

 • Festővászon / Artist Light nyomtatás

  Digitális nyomtatóink képesek festővászon vagy az egyre népszerűbb nyomathordozó az Artist Light nyomtatására is - üzletek, irodák, standok vagy otthonunk dekorációjának.

 • Zünd G3 - vágod?

  Digitális marógépünk a Zünd G3, moduláris felépítésének hála a legtöbb anyag vágását el tudja végezni: Dibond lemez, Habkarton, Hullámkarton, Plexi vágás és stancolás, olcsóbban, pontosabban, gyorsabban!

 • Molinó nyomtatás gyorsan és olcsón

  Nagy teljesítményű Efi Vutek QS 2000-es gépünk, minden más digitális nyomtatónál gyorsabban és gazdaságosabban képes molinó, PVC ponyva és más reklámanyagok nyomtatására akár 1080dpi felbontással

 • Fehér tintás nyomtatási technológia

  Efi Vutek QS professzionális nyomtatóinknak hála, kivitelezhető fehér fedő nyomtatás - így élénkebb, valósághűbb színhatás érhető el, mint a hagyományos CMYK nyomtatással

 • Új gép: Zünd G3

  Gépparkunk Zünd G3 digitális stanc és marógéppel bővült - plexi, habosított PVC, hullámkarton, bútorlap marását, beigelését tudjuk vállalni